Single Phase Ground Brush Wet and Dry Vacuum Cleaner

Single Phase Ground Brush Wet and Dry Vacuum Cleaner

Industrija vlažnih i suhih usisavača sa zemljom četkom Proizvod Osnovni detalji: D3080 je jednofazni industrijski usisivač sa snažnim usisavanjem, kompaktnošću i mobilnošću. Izlazi do 620 m3 / h zapremine vazduha i 200 mbar negativnog pritiska. D3080 je pogodan za liječenje velikih ...

Pošaljite upitChat Sada
Detalji o proizvodu

Industrija vlažnih i suhih usisavača sa četkom za zemlju

D3080+前扒

Glavni detalji proizvoda:

D3080 je jednofazni industrijski usisivač sa snažnim usisavanjem, kompaktnošću i mobilnošću. Izlazi do 620 m3 / h zapremine vazduha i 200 mbar negativnog pritiska.


D3080 je pogodan za tretiranje velikih količina tečnosti, ili krutih i granulata koji sadrže visok nivo ulja, kao i pulpy otpad.

D3080 koristi filtar vrećicu i plovni sustav kako bi spriječio ulazak tekućine ili drugih tvari u motor i uzrokovao oštećenje motora. Kada se nivo vode u kantici podigne na poziciju upozorenja, mašina može automatski prekinuti napajanje kako bi izbjegla nastavak upijanja tekućine, upozoravajući operatera da rukuje tekućinom i smećem u cijevi. Odvodna cijev je standardna, tako da operater može u bilo kojem trenutku otpustiti tekućinu u kantici.


Ostale karakteristike uključuju:

1, 3 industrijski bakreni vakuumski usisni motori sa nezavisnim kontrolnim prekidačem

2, Cev je elektrostatski prskana, 90L, lijepa i otporna na koroziju.

3, Funkcija prekidača nivoa tekućine se automatski zaustavlja kada je usis pun, i nikada ne gori motor.

4, Suvo i vlažno mešanje može istovremeno ukloniti tečnost i prašinu, i nije potrebno često mijenjati sistem filtriranja zbog promjena u radnim uvjetima.

5, standardni visoko-precizan HEPA filter + funkcija čišćenja backflush, lako se suočiti s različitim radnim uvjetima.

6, konstrukcija od čeličnog okvira je čvrsta i izdržljiva, te je pogodna i brza za odlaganje.

7, Broj nacionalnih patenata za pronalazak.

D3080-1
Parametri proizvoda:

D3080-2


Hot Tags: jednofazni četka za mokro i suho usisivač, dobavljači, proizvođači, tvornica, jeftini, cijena, citat, kupiti popust, besplatni uzorak, napravljen u Kini
Upit
Srodni proizvodi