Vakumski dodatak Mali Sponger

Vakuumski dodatak filter spužve I, Detalji o proizvodu: Filna pena / spuža, poznata i kao retikulisana pena, je porozna fleksibilna poliester / polietra uretanska pena sa niskom gustošću. Sa otvorenom ćelijskom strukturom i trodimenzionalnom skeletnom strukturom. Dostupan u veličinama por ...

Pošaljite upitChat Sada
Detalji o proizvodu

Vakuumski pribor sponer filter

image001.jpg

I, Detalji o proizvodu:

Filterska pena / spuža, poznata i kao retikulisana pena, je porozna fleksibilna poliesterna polieterna uretanska pena, koja je retikulisana sa niskom gustinom. Sa otvorenom ćelijskom strukturom i trodimenzionalnom skeletnom strukturom. Dostupan u veličinama por od 15PPI do 100PPI, u listovima ili u rolni.

image003.jpg


II, Primene proizvoda:

Filterski sunđer se može široko koristiti u svakodnevnom životu i industriji kao što su komunikaciona oprema, kućni aparati, automobilska industrija, industrija klima uređaja, industrija hardvera, industrija medicinske opreme, instrumentni alati, torbe, nameštaj, dečije obrazovne igračke, oprema za fizičku edukaciju, robu i tako dalje.

Podeljena je na filtersku penu koja počinje sa efektom, usred filterne pene i filterske pene visokog efekta u zavisnosti od poroznosti i upotrebe. Konkretno, može se koristiti u filtriranju, prašnjavanju, posipanju i adsorbiranju itd.

· Filtracija i ovlaživači

· Vazduh, voda ili prašina

· Scrubbers

· Keramički filteri

· Mali filteri motora

· Medicinski proizvodi

· Četkice za bojenje i valjci

· Maske za lice i podloge

· Omčenje

· Izolacija

image005_副本.jpgimage007.jpg

 


Hot Tags: vakum oprema mali sponger, dobavljači, proizvođači, fabrika, jeftini, cijena, kotacija, kupiti popust, besplatan uzorak, napravljen u Kini
Upit
Srodni proizvodi