2 In1 usisna uspravna usisna vreća

Opis proizvoda l Čistu tehnologiju - Jedinstveni dizajn brushroll-a, koji rade zajedno za uklanjanje velikih, malih i zaglavljenih na menzama od tepiha i tvrdih podova. l Flexology - Uživajte u slobodi dohvata, skladištenja i punjenja ovog vakuuma bilo gde u vašem domu. l Pretvara u Handvac - Idite od stepenica do površina do mekog nameštaja u trenutak sa praktičnim alatima na ploči. Run Time - Uživajte u trajanju od 45 minuta od jednog punjenja ili udvostručite svoje vreme vožnje kupovinom druge baterije direktno iz Shark.

Pošaljite upitChat Sada
Detalji o proizvodu

2 in1 usisna uspravna usisna vreća

9.jpg

  ·         Snažan 600W motor

·         Kapacitet 0.8L

·         Samo 4Kg

·         Kabl za napajanje 5m

·         Besplatna 1 godina garancije

opis proizvoda

l   Čista tehnologija - Jedinstveni dizajn brushroll-a, koji rade zajedno za uklanjanje velikih, malih i zaglavljenih na menzama od tepiha i tvrdih podova.

l   Flexologija - Uživajte u slobodnom pristupu , skladištenju i punjenju ovog vakuuma bilo gde u vašem domu.

l   Pretvara se u Handvac - Idite od stepenica do površina do mekog nameštaja u trenutku pomoću praktičnih alata na ploči.

l   Run Time - Uživajte u trajanju od 45 minuta od jednog punjenja ili udvostručite svoje vreme vožnje kupovinom druge baterije direktno iz Shark.

l   1 godina garancije proizvođača

Kutija sadrži

Usisivač, Uputstvo, Metalna produžna cev, 2 u 1 alat, Podni alat, odvojivi Ručni vakum

5.jpg

11.jpg

15.jpg

16.jpg

17.jpg

18.jpg

19.jpg

20.jpgHot Tags: 2 in1 uspravni usisnici bez vreće, dobavljači, proizvođači, fabrika, jeftini, cijena, kotacija, kupuju popust, besplatan uzorak, napravljen u Kini
Upit
Srodni proizvodi