Ribnjak usisavač

Ribnjak usisavač sam opis proizvoda CLEANTECH Classic ribnjaka, bazena i mokri usisavač za više od 10 godina, Cleantech klasične čisti od mulja i velike krhotine bare. Automatska Aktivacija i pražnjenje su moguće putem inteligentne tehnologije koja osjeća kada je...

Pošaljite upitChat Sada
Detalji o proizvodu

Ribnjak usisavač

1.jpg 2.jpg

Sam opis proizvoda

CLEANTECH Klasični ribnjak, bazen i mokri usisavač

Više od 10 godina, Cleantech klasične čisti od mulja i velike krhotine bare. Automatska Aktivacija i pražnjenje su moguće putem inteligentne tehnologije koja osjeća kada zbirku spremnik pun, zaustavlja motor i zatim nastavlja s jednom spremnik je prazan.

Krhotine kolekcija torbi također pridaje pražnjenje crijeva vakuum Pa mogu reciklirati vakuumiranog vode i hvatanje krhotina koje se onda može koristiti kao prirodno gnojivo. Kompaktna izvedba i izgrađen-in hvataljka omogućavaju lako kretanje i transport. Stroj sadrži četiri mlaznice da pokriti sve aplikacije. Također uključena je jasan nastavak cijevi (1,6 metara dug), koja omogućava jednostavan vizualni pregled za praćenje operacije.


II Značajke:

 Naizmjenično Usisnim i Tlačnim

Ona koristi jednodomni usisni sustav koji automatski mijenja između usisne i isušivanje.  Ovo znači da vakuum unosi materijal čistiti iz ribnjaka onda nakon što komora puni, prazni njen sadržaj automatski bez uzimanje vremena da se zaustavi i ručno Ispraznite.

 Iznimno snažan Motor

Ona koristi 1200 w motor koji ima Maksimalna usisna visina od 6 metara. To znači da možete koristiti PondoVac Classic dostupne površine ribnjaka do 6 metara dubine i imaju punu funkcionalnost. Čišćenje duboko jezerce je nikada nije bilo lakše.

 Više Privitaka za više zadataka

U standardnoj opremi mnoštvo mlaznica privitke. Mlaznica se kreću od čišćenje kroz šljunak na ravnim površinama pa čak i uklanjanju alge. Postoje problemi koji PondoVac klasik ne može podnijeti.

3.jpg

III, specifikacija i pribora:

 Kapacitet: 30L

 Snaga: 1400w

 Napon: 100v-240v 50Hz / 60Hz

 vakuum: > 18Kpa

 Težina: 9.0kgs

 Veličine: 370x370x620mm

 Dodaci uključuju: 4pcs proširenje cijev dovodna cijev za vodu 4m, 2m vode odvodna cijev, uski, vrećica za prašinu, spužva filtar za mokro, Kat četka, četka

4.jpg

Hot Tags: ribnjak usisavač, dobavljači, Proizvođači, tvornica, jeftini, cijene, citat, kupiti popust, besplatan uzorak, proizveden u Kini
Upit
Srodni proizvodi