Dom > Vijesti > Sadržaj
Koji je usisivač najbolje koristiti? Četiri faktora koji će vas naučiti kako odabrati usisivač.
- Jun 18, 2018 -

Koji je usisivač najbolje koristiti? Četiri faktora koji će vas naučiti kako odabrati usisivač.


U novoj eri, alati za čišćenje domaćinstva neophodni su za usisivače. Toliko brendova usisavača, najvažnije pitanje je što se najbolje koristi za usisivač. Koji faktori mogu vam pomoći da je selektujete? S obzirom na širok spektar brendova i funkcija, kako potrošači mogu razlikovati performanse i funkciju usisivača? Danas se analiziraju glavne tačke izbora usisivača.

Bez obzira da li je ožičeno

Tradicionalni žičani usisivač obično ima skladište smeća, relativno teško i koristi se za priključak. Potrebno je da promeni utikač i povuče pod kada promeni prostoriju. Pored toga, kao što su plafon, lusteri i drugi visoki ne mogu dodirivati prozore.

Kolektor prašine i motor integrirani su u jedan. Obično se koristi za mnoge namene punjenja. To je lagano i praktično i lako je previše. Široka scena je opsežna.

usisavanje

Glavna funkcija usisavača je usisavanje, pa je sposobnost usisavanja prvi uslov za izbor usisavača. Mnogi biznisi mogu dokazati da su usisavanje vlastitog usisivača trik koji može sisati kugle za kuglanje ili čak frižidere. Zapravo, sposobnost apsorpcije prašine je zapravo opšta. Prema tome, dobar usisivač mora da vidi stvarnu sposobnost da upija prašinu.


Uporna sila

Mnogi usisivači imaju dobar apsorpcioni kapacitet prašine u mnogo puta, ali zbog neadekvatne tehnologije, kada rad prelazi određeno vreme, usisavanje se smanjuje na ravnu liniju. Glavni razlog je to što previše prašine dovodi do blokiranja ekrana filtera i ne može normalno da radi.


Da li postoje dva zagađenja

Da li ste pronašli mnogo prašine na podu nakon čega su mnogi reči očišćeni? Ovo je zapravo zbog "repnog gasa" usisivača. Mnogi ljudi mogu biti iznenađeni da u usisivaču još uvek ima izduvnih gasova. Mnogi usisivači su slabo zatvoreni, a sistem filtriranja je neefikasan. Često prouzrokuje čisti sloj prašine da podiže pod, što dovodi do dva zagađenja. Zbog toga je mogućnost usisavanja prašine usisavača u fokus odabira usisivača. Cijeli filtriran sistem CLEANTECH usisivača može efikasno da apsorbuje prašinu i alergene od 99,97% do 0,3 mikrona, a dobar sistem za hlađenje vazdušnog trupa dizajniran je da spreči curenje prašine. Nema dva zagađenja, čist vazduh.

Ovo su tačke koje treba primetiti prilikom odabira usisivača, samo za referencu.


CLEATECH TECHNOLOGY, VAŠ ČISTI ZDRAVI SVET


Related Products