Dom > Vijesti > Sadržaj
Kakve vrste problema mogu rešiti industrijski usisivači
- Apr 17, 2018 -

Industrijski usisivač

Vakuumske performanse: industrijski usisavač je neka vrsta oblika ili se obično koristi u industrijskoj opremi za čišćenje, može se koristiti u industrijskoj proizvodnji procesa sakupljanja otpada, filtracije vazduha i prečišćavanja i čišćenja okoline. Istovremeno, može se koristiti i sa industrijskom proizvodnom opremom za apsorpciju prašine i prljavštine proizvedenih u proizvodnji kako bi se osigurala čistoća radne sredine i zdravlja zaposlenih. Industrijski usisivači, na primjer, snažno se koriste u tekstilnoj i hemijskoj industriji, smanjivši rizik od nekih profesionalnih bolesti. Može da apsorbuje metalni otpad proizveden mehaničkom obradom i sprečava oštećenja mašinske opreme.

Industrijski usisivač (industrijski usisivač) koristi se za sakupljanje otpada, filtriranje i prečišćavanje vazduha i čišćenje okoline tokom industrijske proizvodnje. Industrijski usisivač koji apsorbuje sve vrste metala, nemetalnih, kao što su ulje, voda i čestice tečnosti, može apsorbovati i prečistiti otrovni i štetni gas, može poboljšati kvalitet proizvoda u tekstilnoj industriji, u hemijskoj industriji se može recikliraju neki skupi katalitički materijal itd., i kao vrsta opreme za zaštitu životne sredine, industrijski usisivač može efikasno sprečiti neke štete od profesionalnih bolesti, kao što su pneumokonioza električnih zavarivača, leukemija fabrike obuće itd.

U poređenju sa ostalim usisavačima, industrijski usisivač za podmazivanje može se koristiti 24 sata kontinuirano, snažno usisavanje, veličina čuvene vode, dugi vek trajanja, mogu li prednosti otporne na visoke temperature, kućište šasije i smeće mogu usvojiti standardnu debljinu nehrđajućeg čelika, mogu efikasno zaštita delova motora nije oštećena. Konkretno, industrijski usisivači imaju malo zahtjeva za apsorpciju materijala. Sve vrste materijala i različiti oblici otpadnih medija mogu se apsorbovati. Može da apsorbuje čvrste čestice preciznošću od 99% i može se koristiti u finoj hemijskoj industriji, preciznim mašinama i drugim industrijama.

Filter materijal; Industrijski usisivači su uglavnom kroz filter za odvajanje čvrstih i tečnih i vazdušnih filtera, koji su dizajnirani prvenstveno za fabrike farmaceutskih postrojenja. Obično industrijski usisivači na tržištu obično imaju teški filter ili višestruko industrijski usisivači koristeći ciklonski separator kao prvi slojni filter, filtrira kroz preciznost filtera. Preciznost filtriranja običnog jezgra filtera obično je preko 1 mikrona, ali tačnost filtracije može biti manja od 0,3 mikrona korišćenjem prevučenog membrana ili filtera koji se tretira posebnim materijalom.

Da se usvoji različiti osnovni materijal napravljen od šema filtriranja filtera, različito je i sa staklenim vlaknima, hemijskim vlaknima, poliestrom, filterom od nerđajućeg čelika kao što je osnovni materijal, općenito industrijski filter će imati različite kompozitne materijale koji se sastoje od upotrebe kako bi se postigao ekološki zahtjevi. Materijali za filtriranje se generalno koriste kao osnovni materijal, a zatim se nanosi površinski sloj PTFE radi poboljšanja tačnosti filtracije. Kaidewey inovira da prihvata višestruki filter (filter visoke efikasnosti), koji razbija problem tradicionalnog usisivača u radu i povećava dubinu filtera kako bi povećao područje filtriranja.

Karakteristike; Industrijski usisivač tipičan tip: okrugla žlica, tip kolica, kvadratni tip, jednostavan tip nosača. Industrijski usisivači se najčešće koriste za dvosmerni 220V / 220V trofazni 380V industrijski usisivač prema potrebi, koji su općenito opremljeni univerzalnim točkovima i upravljačkim točkovima, lako se kreću, mogu produžiti vakumsku cev, kao što je kabl za napajanje proširujući obim upotrebe, smanjujući produžetak, učiniti da je usisno crevo relativno očigledno. Prednosti: jednostavna struktura, fleksibilna, snažna usisava, velika zapremina, sigurna i pouzdana, velika efikasnost prečišćavanja, usisni industrijski usisivači usvajaju mobilni automobil, uređaj za čišćenje čaure za ruke i UPC, kao što je istraživanje ciklonskih uređaja, postepeno se poboljšava i nedostaci poboljšavaju svoju ulogu kao proizvod zaštite životne sredine.


Related Products