Dom > Vijesti > Sadržaj
Šta znači suh i vlažni usisivač
- Apr 17, 2018 -

Treba obratiti pažnju na svakodnevno održavanje mokrog i suvog čišćenja:

1. Pravovremeno čišćenje otpadaka i prašine pri sakupljanju sita, prašine, vreće za prašinu čisto nakon svakog posla, ima li rupu ili provjeru curenja, a čistač temeljno toplom vodom i čistom vrećom za prašinu i prašinu, Ne posušite prašinu.

2. Proverite da li je kabl za napajanje i utikač razbijen, a zatim zavrtite kabl za napajanje u kravatu na poklopcu glave.

3. Proverite da li je ulaz za dovod vazduha blokiran ili nakon apsorpcije vode, u protivnom treba ga očistiti. Proverite da li je plutajući talas oštećen ili ne.

4. Mašinu treba rukovati lakom težinom i ne može se spriječiti vanjskom sili.

6. Kada čistite mašinu, koristite vodu ili neutralni deterdžent za mokro tkaninu da biste obrisali, domaćini zabranite čišćenje vode, nemojte koristiti benzin, vodu banana i druge korozivno sredstvo za čišćenje, inače će dovesti do pukotine.

7. Nemojte dugo držati uređaj u stalnom radnom stanju. Molimo da kontrolišete radno vreme u roku od 2 sata, inače će uticati na vek trajanja mašine.

8. Dugotrajna upotreba usisne mašine će biti uzrokovana sitnim mrežicom utikača i padom usisavanja. Da bi se sprečilo pad usisavanja, filter mreža treba redovno oprati, a vrećica nakon pranja se osuši u hladu, nakon čega se usisavanje može vratiti.

9. Ako je glavni motor vruć, miris koksa, ili nenormalne vibracije i buka, treba poslati na popravku na vrijeme, ne primoravajte ih.

10, crevo ne treba često sklapati, ne preterano i savijen.


Related Products