Dom > Vijesti > Sadržaj
Postoji nekoliko tačaka kojima treba obratiti pažnju na kupovinu mašine za pranje veša
- Apr 17, 2018 -

U proljeće 2018. godine tržište za mašinu za pranje veće je u odnosu na prethodnu godinu, a postepeno je potreban nacionalni proces zaštite životne sredine, a preduzeća pridaju veliku važnost poslovnom okruženju. Mašinu za pranje vežbalo je više preduzeća. Dakle, kada birate mašinu za pranje veša, na koje vreme treba obratiti pažnju?

Prvo, očistite jezgro, inovativne potencijale. Prodaja mašine za pranje veša, u stvari, prodaja je prednost proizvoda, a ova prednost zahteva inovativnu tehnologiju koja će obezbediti, to je osnovna konkurentnost. RongEn je osnovao dovoljno profesionalnih r & d timova, sa više od 10 nacionalnih patenata, dizajniranjem mašine za pranje veša, izgledom je u procesu kontinuirane optimizacije, proteklih pet godina formirao je jedinstveni stil proizvoda, koristio efekt bezbroj inspekcija i prihvatanje korisnici. Tehnička prednost je kupovina brenda, reč je o usta najbolji način prodaje.

Drugi je da vidimo situaciju i spremimo se. Domaća industrija za čišćenje je još uvijek u razvoju, oduzeta od strane inostranih brendova i imaju urođeni nedostatak u domaćim, lokalni agent nema dovoljno proizvodnje, a snaga prodaje, tehnologija i usluge previše zavise od inostranih zemalja. U ovom trenutku, lokalni brendovi, koliko god mogu, u ogromnom kineskom tržišnom udjelu, "maternji", ako imate dovoljno fabrike proizvodnje, ima konkurentnije, više može zadovoljiti potražnju velikih količina. Yiqi čišćenje i fokusiranje na izgradnju obimne proizvodne baze, njegovi partneri vide i sarađuju jedni s drugima, tako da su uspostavili desetine ovlašćenih servisnih centara širom zemlje.

Treće, regionalno funkcionisanje i poboljšanje usluga. Količina industrije mašine za pranje veša nije velika, rasprostranjena je širom zemlje koja takođe nema čvrstoće i dugotrajno iskopavanje tržišta, tako da RON usvaja obrazac regionalnog ekskluzivnog, prikupljaju se društveni resursi, miješaju, prema lokalnim karakteristikama čine da zadovolje prodajna strategija; Drugo, formular redovne obuke, obuka nacionalnog tima za tehničku službu, garantovana pravovremena prodaja nakon prodaje. Sa prikaza proizvoda, isporuka, održavanje, garancija nakon prodaje mogu biti povezani sa svakim potrošačem.

Trenutno, yichi je čista u centralnom dijelu Wuxi-a, zrači sunan područje kao glavno tijelo, teži rješavanju svih problema sa klijentima u roku od 24 sata. Zatim, yichi će biti sukcesivno u Nanjingu, severni provinci Jiangsu otvaraju ogranke, kako bi sve više i više klijenata služilo vratima. Italijan uvek veruje da je kupovina mašine za pranje rublja samo početak saradnje!


Related Products