Dom > Vijesti > Sadržaj
Dobar partner za brusilicu brusilice
- May 16, 2018 -

Dobar vakuum partner brusilice

3-1.jpg

Kao društveno-ekonomski razvoj, stopa urbanizacije se još više ubrzala, ujedno je i brz razvoj urbanizacije izazvao niz ekoloških problema, a životno okruženje ljudi suočilo se sa ozbiljnim izazovima. Svakodnevno postoje mnogobrojne zgrade, a renovirane su i uređene brojne kuće, prašina je izazvala ozbiljnu prijetnju, stručnjaci za praćenje unutrašnjeg stanja životne sredine ističu da opasnost od kućne dekorativne prašine nije ništa manje od formaldehida. Poznat kao "nevidljivi ubica".

Tradicionalni način čišćenja će imati ostatke prašine , pometanje će vratiti prašinu u vazduh

Iako tradicionalni usisivač može efikasno ukloniti prašinu, ultrafinska prašina i dalje će se pojaviti u vazduhu kroz vetrobran.

Sada predstavljamo novi usisivač za vodu sa patentima koji mogu da reše industrijsku ultrafinu prašinu i mogu se koristiti zajedno sa zidnim brusilicom, bageri , suva brusilica i tako dalje

U poređenju sa općim usisivačem, vakuumski filter CT501 za vodeni filter ima trostepeni sistem filtriranja koji može filtrirati ultrafinski prašak kako bi se efikasno izbeglo sekundarno zagađenje. Međutim, opći usisivač samo filtrira kroz vreću za prašinu, nije mogao filtrirati ultrafine prašinu i može prouzrokovati oštećenje motora.

 

Usisivač za vodu filtera CT501 uključuje ispod glavnih komponenti

3-2.jpg

1-       Cirkulacioni sistem cijelog filtera vode;

2-       Sistem obrnutog puhanja;

3-       Montaža motora;

4-       Sistem za puhanje;

5-       Zbirka rezervoara

I, Princip dizajna / rada proizvoda

3-3.jpg

Kao što je prikazano na slici 1-2, prašina prolazi kroz port (deo 11), a većina prašine će ostati u vrećici za prašinu (deo 12), ovo je filter 1 stepena; Samo neke ultrafine čestice, kao što su kreč, mineralna prašina i drvena prašina, itd., Nastaviće da prolaze kroz filter za vodu (deo 14), ovo je drugi stepen filter, te ultrafine čestice će se apsorbovati vodom; Tokom filtera za vodu će doći do prskanja vode, zato ćemo dodati HEPA filter (3. deo) treće etape za čišćenje vazduha. Svež vazduh će izaći iz luke (deo 17).

2. Obrtni sistem puhanja

3-4.jpg

deo 21 ( obrnuti dvostruki prekidač ), 22 ( obrnuti poklopac za puhanje ), 23 ( pokretna vratila ), 24 ( obrnuti puhajući port ).

Kao što je prikazano na slici 2-3, pritisnuti preuređeni prekidač za duvanje prema dolje, to će potisnuti poklopac obrnutog duvanja. Vazduh će ići na HEPA filter kako bi očistio prašinu u HEPA-u. Normalne usisavače lako mogu blokirati te ultrafine čestice. Za te oblasti potrebna su velika izdržljivost i stabilnost usisne stabilnosti.

3. Montaža motora

3-5.jpg

Stezaljka za kablove (deo 31) , Ručica za pritisak (deo 32) , Kućište (deo 33) , Nosač ručice (deo 34) , Utičnica (deo 35)

4.Belowing sistem

3-6.jpg

Poklopac za puhanje (deo 41), puhanje pokretne ploče (deo 42)

5. Montaža rezervoara

3-7.jpg

Rezervoar (deo 51), Stega (deo 52), Zadnji točkovi (deo 53), Univerzalni točkovi (deo 54)

Iznad objašnjenja obavijestite se o detaljima o dizajnu vodenog filtera vlažnim i suvim vakuumima, što je dobar partner za brusilice

Related Products