Dom > Vijesti > Sadržaj
Steam Mop, Steamer MOP, Steamer
- Jun 09, 2018 -

Parni mop, parni MOP, parni valjak

Princip parne mopa je sterilizacija i čišćenje okoline kroz visoku temperaturu i paru visokog pritiska zagrevanjem vode, stvaranjem pritiska i visokom temperaturom. Parni mop je uglavnom sterilizacija visoke temperature, uklanjanje ulja i druge funkcije. Korišćenjem visokog pritiska za proizvodnju pare, može se očistiti i sterilisati, a lako se može baviti teškom prljavštinom. Bez obzira na to da li je mašina za cigaretu cigareta u dimu stara uljarica, mokro odvajanje kalupa u kupatilu ili automobilski motor i unutrašnjost, i tako dalje, parni mop brzo čisti prljavštinu, štedi vrijeme, ekonomično i ekonomično. Ne zahteva se čišćenje, što je u potpunosti u skladu sa ekonomskim principima.

kratak uvod

parni mop

blob.png

Gasni štednjak u kuhinji, mašina za sipanje ulja i okolnog zida, teško ulje koje je vezano godinama, uvek tvrdi domaćica ima glavobolju, mnoga sredstva za čišćenje na tržištu se prodaju, cijena je različita , sredstvu za čišćenje može biti potrebno vremena da sačeka da se prljavština rastvara, hemijsko sredstvo za čišćenje će izazvati zagađenje životne sredine i lako povrediti ruku. Koristite parni mop,

blob.png

Ove brige su van dometa. Osim čišćenja, može biti i germicidalan, sečenje na ploči i rezanje mesa, prorez nožnih znakova prikrivanja značajnih bakterija. Jedan nebriga će naneti štetu ljudskom tijelu. Para u visokoj temperaturi može se očistiti i bakterije mogu biti ubijene svetlosti. U vlažnoj kupatilu, magnetna cigla i šava fino će imati crni i crni ružni kalup za uzgoj, čišćenje kupatila je teško ukloniti, toaletni žljeb je takođe teško čistiti, parni mop visokog temperaturnog efekta uklanjanja bakterija , sa zakrivljenom mlaznicom, je intimni dizajn, najbolja je oprema opšte porodice ili javno čišćenje.

Karakteristično

1. sterilizacija visoke sterilizacije i sterilizacija para visokih temperatura 120 stepeni;

2. ukloniti zagađenje ulja može brzo rastvoriti tvrdo ulje, čisto i bez napora.

3. funkcija peglanja i hemijskog čišćenja može pritisnuti jedan materijal do gvožđa da bi se postigle funkcije hemijskog čišćenja, prašine i sterilizacije.

4. Zaštita životne sredine zahteva samo čistu vodu, bez zagađenja okoline i bez proizvoda za grebanje.

5. efikasno i brzo nekoliko minuta u vodu u paro, bez upotrebe deterdženta ili hemijskih lekova, raznih vrsta materijala za efikasno i brzo čišćenje, efikasnost dezinfekcije;

6. uklanjanje kamenca i ušteda energije, nema potrebe za trenjem, nema oštećenja na površini očišćenog materijala, u potpunosti eliminišemo ulje, miris, miris, sediment sedimenta, sapune sapuna, plesni, stare oznake, trag kalcijuma i drugih prljavština;

7. Zdrava para visoke temperature može ubiti prašine, E Escherichia coli i Salmonella, i stvoriti čistije i zdravije životno okruženje za vas i vašu porodicu.

8. višefunkcionalni proizvodi za čišćenje, čišćenje domaćinstva, sterilizacija, dezinfekcija i tako dalje može se završiti istovremeno, potpuno uklanjanje problema i problema porodičnog zdravlja, stručnjak za čišćenje domaćinstva;

9. operacija je jednostavna, a različite priključene mlaznice i četke mogu biti fleksibilno primenjene u različitim prilikama.

10. zelena zaštita životne sredine, hemikalije, nema zagađenja, mogu zameniti tradicionalna sredstva za čišćenje, ekološki prihvatljivi proizvodi za čišćenje.

11., sterilizacija visoke temperature, dezinfekcija, skoro čiste sve.

12. funkcije komfora i hemijskog čišćenja mogu ostvariti vertikalnu udobnost, hemijsko čišćenje i prašenje i koristiti jednu mašinu za mnoge namene.

13. veliki, snažni, dugačak, veliki kapacitet, jak zračni pritisak i duga para.

14. ima funkciju anti-suvog sagorevanja i automatskog rezanja struje.

Način korišćenja

1. Odvijte sigurnosni šlem odozgo prema dole u smeru suprotnom od kazaljke na satu. Dodajte odgovarajuću količinu vode u skladu sa zahtevima i izbjegavajte prekomjerno ubrizgavanje vode (maksimalna zapremina vode 1.5L). Okrenite sigurnosni šlem u smeru kazaljke na satu i sakupite dodatnu opremu prema stavkama koje kupci žele da očiste. Nakon čekanja 3-4 minuta, držite dugme za parni mlaz i paru se može koristiti nakon prskanja.

2. nakon čišćenja, postavite sredstvo za čišćenje u određeno vreme da biste potpuno ohladili trup. Držite ga na hladnom mestu. Strogo je zabranjeno prskanje pare na ljude, ljubimce i biljke.

3. prilikom čišćenja, nikakva sredstva za deterdžent ili sapun nije strogo zabranjena, a redovna voda u vodi mora biti korištena.

blob.png

Funkcionalno uvodjenje

Steam mop ima super jaku funkciju za uklanjanje mrlja ulja, prljavštine i tvrdoglavih mrlja. Najveća glavobolja za život u kući je pušač

blob.png

Čistu posuđe

Uljne mrlje, mrlje u toaletu, mrlje u mokraći, mrlje na kožnoj sofi, i stari i uporan rad za čišćenje koji ostavljaju ruke frižidera i mikrotalasne pećnice. Bilo da se koristi četkica, čelična kugla ili sredstvo za čišćenje, pa čak i upotreba sumporne kiseline, hlorovodonične kiseline i drugih hemijskih proizvoda za koroziju ne može postići idealan efekat. Parni mop ima glatku četkicu visokih performansi napravljen od višefunkcionalne mašine za čišćenje, a nema mrlja od mrlja.

Parni mop ima funkcije čiste ivice, vazdušnog jaza i ugla. Pod, ivica, ugao, ugao, okvir vrata, okvir vrata, prozor, fioka u frižideru, pregradna ploča, rezervoar, ormar, dno sofa, dno sofa , ili na dnu sofe, ne mogu biti očišćene mopom ili mopom. Samo nežan sprej, visokotemperaturna para na 130 stepeni, lako mogu učiniti tvrdoglave mrlje koje sami izlaze iz ovih mrtvih uglova. Prljavo mjesto se odmah obnavlja, što je snaga parne mopa.

Steam mop ima funkciju efikasnog čišćenja staklenih proizvoda.

Očistite stakleni materijal

Posebnu kožnu četku se može koristiti za čišćenje kuće, vrata, prozora, stakla, vetrobrana i stakla.

Obim primene

Protočni sto, ploča za rezanje, pušač za ulje, drveni pod, prozor za prozore, oprema za kupatilo, pećnica, zid iz sala Buda, soba za pušenje, žuti spot, automobilski motor, guma, unutrašnjost, lanac, nečisti ukrasi, druge dečije igračke, maske i tkanine od krpice, itd.


Related Products