Dom > Vijesti > Sadržaj
Čišćenje velike kampanje Usisavanje prašine za prašinu King CLEANTECH Cyclone Canister usisivač CT-C809 Preporučeno
- Jun 22, 2018 -

Očistite veliku kampanju usisavanja prašine "svemogući kralj" CLEANTECH Cyclone canister usisivač CT-C809 preporučuje

Čišćenje kuće je oduvek bila glavobolja. Svaki put kada pomeram pod, prašina je uvek letela, a kosu i druge stvari uvek su omotane oko metle. U ovom trenutku morate biti u hitnoj potrebi visokokvalitetnog usisivača koji će vam pomoći da rešite svoje probleme. Općenito usisavanje usisnog uređaja je ograničeno, uvek se ne mogu usisati, čiste ne čiste, sledeće bi trebalo da vam donese svečano uvođenje "kralja svih energija" CLEANTECH CT-C809, lako se nosi sa različitim sredstvima za čišćenje je dobar pomoćnik za čišćenje porodice.

blob.png

CLEANTECH CT-C809 ima snažnu silu usisavanja koja donosi 40000 obrtnih / sub visokih brzina motora, u kombinaciji sa višenamjenskim ciklonskim prašinom, tako da je efekat odvajanja prašine temeljniji, zadržati usisnu tečnost neutenjenom, efikasno absorbirati velike čestice, prašinu, kosu i tako dalje, u tretmanu buke svih zainteresovanih, takođe kroz vjetar, mehaničke, vibracije u tri aspekta. Tehnologija optimizacije formira tehnologiju za smanjenje buke trojice kako bi efikasno kontrolisala buku u upotrebi i smanjila buku.

blob.png

S obzirom na različite scene upotrebe, CLEANTECH CT-C809 je opremljen sa 3 zamenljive glave četkica, uključujući i pametnu četku, koja ima četkicu za preklapanje za kosu prašine i grinje na krevetu, a teleskopska mlaznica tipa "lakat" koja može prodreti ugao ivice, pukotina nameštaja i žljebovi plafona, i tip lakta u kombinaciji sa funkcijom rotacije. Čelična četka i čista zavesa, kružna četka na površini namještaja, tako bogata konfiguracija glave četkice, mogu potpuno očistiti prašinu oko kuće.

blob.png

Pored detalja može se utvrditi uspjeh ili neuspjeh, ali i učiniti život ugodnijim, CLEANTECH CT-C809 koristeći sklopnu sklopku, ne samo pogodnu za montažu, već i smanjuju usisne gubitke i vrijednost buke. Ključ za filter od prašine, prašine za pražnjenje želite da operete, 8,9 metara radijusa operacije, ne morate često mijenjati utičnicu, gdje idete tamo! Nije zapanjen, izvorno "pometanje" može biti tako jednostavno!

blob.png

Komentar urednika: Danas su različiti uslovi životne sredine zabrinjavajući, a zdravlje porodice ne može se zanemariti. CLEANTECH CT-C809, svemogući kralj sa osamnaestom Wu Yi-om, lako se suočava s izazovom prašine!


Related Products