Dom > Vijesti > Sadržaj
Veliko usisavanje usisivača vam omogućava da se pozdravite sa čovječnom čistoćom
- Jun 20, 2018 -

Koja marka je dobra za marku usisivača? Veliko usisavanje vam omogućava da se pozdravite sa ljudskom čistoćom. Čišćenje usisivača cleantech-a, usisivač za kućanstvo, usisivač za kanister, ciklonski usisivač itd.

Za mnoge radnike, visoki intenzitet i brzi uslovi života već su uobičajeni. Većina mladih ljudi veoma nerado dobija praznik, koji ne žele na odmoru, ali i podigne metlu kako bi očistili kuću, ali vidjeti nesigurno i nemirno.

Na tržištu se pojavio multifunkcionalni čistač koji je veoma popularan za radnike u kolicima, u poređenju sa tradicionalnim masovnim čistačem kablova, višenamjenski bežični prenosni usisivač je novi Wanghong. Međutim, uoči puno bežičnih usisivačkih proizvoda na tržištu, prikupljanje zadovoljavajućeg bežičnog čišćenja je takođe naučena stvar. Među njima, bežični usisivač CLEANTECH veruje potrošačima i postao je poželjan proizvod mnogih kupaca. CLEANTECH ima više od 40 godina uspješne razvojne istorije u oblasti unutrašnjeg čišćenja i akumulirao je dosta iskustva i tehnologije u razvoju opreme za čišćenje unutarnjih prostorija. Dakle, koje su karakteristike CLEANTECH bežičnog usisivača?

Jedan. Veliko usisavanje

Bežični usisivač CLEANTECH je opremljen bezmotornim motorima trajnog magneta, koji su snažniji od običnih motora. Stepen vakuuma je 8500pa, koji odmah može upija prašinu i ne ostavlja nikakav trag. CLEANTECH bežični čistač ima dva usisavanja, standardni prenosnik koji se uglavnom koristi za adsorpciju neke kose, prašine, pauza i drugih nečistoća, snažnu adsorpciju za sjeme zupčanika, kikiriki i druge nečistoće, ali jačina datoteke može trajati 30 minuta.

Dva. Duga izdržljivost

CLEANTECH bežični čistač je opremljen litijskom baterijom velikog kapaciteta, koja je sigurnija i izdržljiva. Punjenje je završeno, može raditi 30-35 minuta, Kućna opskrba sisa radi dovoljno da dovrši 120 kvadratnih, trajanje baterije je vrlo dobro, bez usisne strane punjenja i uštede vremena i napora.

blob.png

Tri. Veštački dizajn

CLEANTECH bežični usisivač koristi dizajn za kopču, dugačku ručku sa dugim ručkama i različite glave četkica da bi se u bilo kom trenutku prebacivali kako bi se nosili sa različitim kućnim scenom. Pored toga što se može koristiti za rutinsko čišćenje na terenu, kao što su čišćenje automobila i čišćenje mreža protiv komaraca, može se realizovati. Celokupan dizajn CLEANTECH bežičnog čistača je ergonomski, balansirajući dizajn mehaničke ručke i hvatajući srca domaćica. Motor, akumulator i druge komponente gravitacije postavljaju se u donji deo ručke kako bi se postigao mehanički balans sa sistemom za filtriranje vihtova na prednjoj strani.

blob.png

Četiri. Velika kutija za prašinu

CLEANTECH bežični čistač ima kutiju za prašinu velikog kapaciteta i koristi vazdušni kanal za komprimovani vazduh, kompresira polovinu volumena smeća i očisti kutiju za prašinu, nije lako prašina, izbegava se korisnik sa pepelom, smanjuje upotrebu smisao. Najvažnija stvar je da se kutija za prašinu bežičnog čistača CLEANTECH može direktno očistiti vodom i bez materijalnih problema.

blob.png

CLEANTECH bežični čistač je jednostavan za korišćenje i može apsorbovati više prašine. Osim svojih snažnih performansi, teži se i izvrsnosti u dizajnu i korisničkom iskustvu. To je brend vredan kupovine.


Related Products