Dom > Vijesti > Sadržaj
Suhi i mokri usisivač je dobar
- Apr 17, 2018 -

Suhi i mokri usisavač usisavač je također poznat kao vakuum usisavanje stroja, kao što naziv implicira, suhi i mokri usisavač spaja dvije funkcije usisavanja i vode apsorpcija. Prosječan usisavač može apsorbirati samo suha medij sa manje sadržaja vode i ulja i vode proizvedene u procesu apsorpcije od suhog i mokrog industrijski usisavač može biti Apsorbiran. Što kažeš na suhi i mokri usisavač? Razlika između suhog i mokrog usisivač i redovne usisivač je još jednu iz šupljini. Kad prašina, zrak i voda su Isisali iz komore, teža voda whirled po velikom brzinom, i onda teče na zidu komore i ulijeva u sljedećim kantu. Upaljač prah i zrak prođe šupljini i u vrećicu filtera za filtriranje prašine. Što o mokri i suhi usisivač? Analizirati prednosti i nedostatke odmah.

Prednosti suhi i mokri usisavač:

Usisavanje nezamislivu, lijepa lijepa okrugla cijev tijelo, kapacitet, puni jaka usisna motora, usisavanje vakuum je idealan, učinkovitije Prekomjeran višenamjenski dodaci, kombinacija je zgodan, trajan, nudi dva različita načina Drenaža, proizvoljan izbor, jednostavan za podešavanje, široka i čvrsta kolica stalak konfiguracije, fleksibilna i stabilna, praktičan rad. Dizajn omogućava motor ostane konstantna na konstantnoj temperaturi tijekom korištenja motora, povećava vijek trajanja motora više od tri puta, a stroj može raditi do 24 sata neprekidno. Suhim i mokrim industrijski usisavač u kemijskih, sprejeva, sprej za glazuru, pigmenta i drugih industrija proizvodnje, proizvodi s vlagom, ljepljive i opor miris prašine je najidealniji način u prašinu.

Nedostaci mokri usisavač:

Povećati čvrsto-tekuće odvajanja uređaja, Potrošnja energije je veća. Čišćenje teškoće, pranje mulja, rješavati mulja i otpadne vode. U hladnim područjima kao što su Sjeverna područja, na suhim i mokrim industrijske usisavače treba smatrati za antifriz mjere za Sprečavanje prašine i vode od smrzavanja u stroj, uzrokujući usisavač će biti blokiran.


Related Products