Magic Floor Spin Microfiber Mop

Microfiber Mop - Mikrofiber Mop Head Suknjice i glave konopa su tako juče. Mikrofiber je unutra! CLEANTECH Spin Mop mikrofiber mop glava povlači 10x težinu. Višak vode se usisava u glavu mikrofibera, umesto da sedi na podu. Dizajn "prsta" ulazi u sve kutove i šupljine vašeg poda. Plus, glava za čišćenje je višestruko i mašinsko pranje!

Pošaljite upitChat Sada
Detalji o proizvodu

CLEANTECH Magic Spin Microfiber Mop

5-1.jpg5-2.jpg5-3.jpg

O proizvodu:

·         360-stupnjevalno okretanje glave motora
Mokrivi pod namještajem je totalni bummer. Većina vremena mop ne može da se uklapa jer se ne može okretati ili okrenuti. Cleantech Spin Mop poseduje 360-stupnjevu okretnu glavu glave koja klizi pod te najteže praznine u namještaju. Uvek ćeš dobiti čistu. Hurricane Spin Mop čak i stane!

·         Mikrofiber Mop glava
Đuske i špalirne glave su tako juče. Mikrofiber je unutra! CLEANTECH Spin Mop mikrofiber mop glava povlači 10x težinu. Višak vode se usisava u glavu mikrofibera, umesto da sedi na podu. Dizajn "prsta" ulazi u sve kutove i šupljine vašeg poda. Plus, glava za čišćenje je višestruko i mašinsko pranje!

·         Accessorize with Add-Ons (SOLD SEPARTELY)  
Ko ne voli prilagodljiv sistem čišćenja? Cleantech Spin Mop ima različite dodatne opreme. Da li drvo podove u svom domu i treba da odbije prašinu? Probajte super-meku plavu mikrofiber glavu glave! Imate li problema oko kretanja vaše kante? Imamo lutku koja je specijalno napravljena da bi se uhvatila u kašiku Hurricane Spin Mop, takmiči se sa rotirajućim točkovima od 360 stepeni.   Pribor se prodaje odvojeno.

Opis proizvoda

Naziv: Spin Mop

Karakteristike: Mali i prenosivi, lagani za pokret i jednostavno skladištenje.

Dužina ručke: od 96mm do 120mm

Kapacitet bara: 4L

kašika Veličina: 265 x 465 x 255mm

Paket uključuje:

2 x Mop glave

1 x Spin Bucket

1 x Mop ručka

1 x Korisničko uputstvo


Hot Tags: Magic Floor Spin Microfiber Mop, dobavljači, proizvođači, fabrika, jeftini, cijena, citat, kupiti popust, besplatan uzorak, napravljen u Kini
Upit
Srodni proizvodi