UV ručni usisivač

UV ručni usisivač

CLEANTECH UV Handy Vacuum Davanje vašeg dijela dublje čistim pomoću inovativnog CLEANTECH 300W UV Handy Vac. Pogodno za upotrebu na tepisima, tepihima, sofama, jastucima, zavesama, dušekima i svim drugim površinama koje privlače prašine, bube i bakterije.

Pošaljite upitChat Sada
Detalji o proizvodu

UV ručni usisivač

2.jpg

CLEANTECH UV Handy Vacuum

Dajte vašem domu dublju čistu pomoću inovativnog CLEANTECH 300W UV Handy Vac. Pogodno za upotrebu na tepisima, tepihima, sofama, jastucima, zavesama, dušekima i svim drugim površinama koje privlače prašine, bube i bakterije.
3.jpg
Više od vašeg prosečnog usisavača, UV Vac eliminiše vidljivu prašinu, prljavštinu i ostatke, dok se u procesu bori sa štetnim mikroskopskim bakterijama i alergenima.
4.jpg

Za razliku od standardnih usisavača, CLEANTECH UV Vac ubija do 99,9% bakterija na kontaktu uključujući E.coli, Salmonella i Staphylococcus. Alergeni kao što su kućna kosa i polen takođe se brzo bave.

Prednosti se ne zaustavljaju tamo. Ovaj snažan usisivač je takođe izuzetno efikasan u iskorišćavanju kreveta i prašine koji mogu da se ne vide u tkaninama vašeg doma, ostavljajući ga čistijim, bezbednijim i zdravijim.

Karakteristike proizvoda

·         Moćni ručni držač sa 8W UV lampom i vibracijom - ubija do 99,9% bakterija uključujući E.coli, Salmonella i Staphylococcusas i do 99,9% alergena kao što su kućna ljubimca, polen, krevet bube i prašini

·         0,4 litara prašine sa naprednim HEPA filtracijskim sistemima u malim česticama kako bi se sprečilo ponovno cirkulaciju

·         Pogodno za upotrebu na tepisima, ćilima, sofama, jastucima, zavesama, dušekima i još mnogo toga

·         Isporučuje se sa 2 u 1 kombinovanom tapacirunu / pukotinama za lako i jednostavno čišćenje

 

Napredni sistem HEPA filtracije

0,4 l prašine sa naprednim HEPA filtracijskim sistemima u malim česticama kako bi se sprečilo ponovno cirkulaciju i širenje alergija i bakterija.
10.jpg

 


8W UV lampa prožima strukturu spoljašnjih ćelija prašine, krečnjaka, gljivica i bakterija, sprečavajući replikaciju i uzrokujući ih da umru.

Isporučuje se u kombinaciji sa 2 u 1 kombinovanom tapacirunu / pukotinu koji se može koristiti zajedno sa funkcijom vibracije za lako čišćenje različitih površina.

Sa 3 mikro prekidača za zaštitu od sigurnosti, točkova i dugačkog 5m kabla za napajanje.

Specifikacija i detalji
无标题.jpg

5.jpg

6.jpg

6.jpg

12.jpg

11.jpg

 


Hot Tags: uv ručni usisivač, dobavljači, proizvođači, fabrika, jeftini, cijena, kotacija, kupiti popust, besplatan uzorak, napravljen u Kini
Upit
Srodni proizvodi