Energetska klasa A Multi-Cyclonic Vacuum

Cleantech je mali i kompaktan usisivač za energiju od A razreda. Ovaj usisivač je pogodan za male kuće / male stanove / studijske sobe / karavan / kuća za odmor / mala kancelarija ili bilo koje male sobe. Lagana je i lako se nosi i ne uzima previše prostora zahvaljujući maloj kompaktnoj veličini.

Pošaljite upitChat Sada
Detalji o proizvodu

Cleantech usisivač CT-C810 Bagless Sweeper | Energetska klasa A | 800W mali kompaktni cilindar Multi-Cyclonic tepih i hard floor HEPA filter

image001.jpg


● Cleantech je mali i kompaktan usisivač za energiju od A razreda. Ovaj usisivač je pogodan za male kuće / male stanove / studijske sobe / karavan / kuća za odmor / mala kancelarija ili bilo koje male sobe. Lagana je i lako se nosi i ne uzima previše prostora zahvaljujući maloj kompaktnoj veličini.

● POSEBNE FUNKCIJE: Multi Cyclonic tehnologija poboljšava usisavanje vazduha. Moćni motor od 800W omogućava ovom čistaču poda da sisje sitne čestice prljavštine sa poda. Jednostavan kompaktan dizajn ugrađen je tako da omogućava lako sklapanje. Metalna teleskopska cijev uključena je za visoku izdržljivost. Operacija bez kesa; stoga nema potrebe za kupovinom vreća.

● ČIŠĆENJE: Očistite pogledajte kroz kanal za prašinu. Kanister se lako može rastaviti za lako čišćenje. Jednostavno dugme za spajkanje izbacuje donji dio kanistera koji omogućava korisniku da lako isprazni kanal. Preporučljivo je da jednom, u neko vrijeme, očistite svaki deo kanistera kako biste bili sigurni da nema prljavštine unutar, što može smanjiti performanse.

● DODATNE OPREME: Uključili smo alat za pukotine koji će korisnicima omogućiti da očiste sve kutije i kutije oko ivica. Uključena je mala četka koja pomaže u čišćenju malih područja gdje velika četka ne može pristupiti; i na kraju turbo četkica koja deluje kao čistač, kao i četkica za podove kako bi obezbedila dodatnu moć čišćenja. Četkicu na četku za podove možete ukloniti za čišćenje.

● Ručno uključeno.


7(001).jpg8(001).jpg
9(001).jpg10(001).jpg
11(001).jpg


Pregled proizvoda proizvoda

image013(001).jpg
image015(001).jpg
image017(001).jpgimage019(001).jpg


image022.jpg


Specifikacija proizvoda

image023(001).jpgimage025(001).jpg


Hot Tags: energetska klasa multi-ciklonski vakuum, dobavljači, proizvođači, fabrika, jeftini, cena, kotacija, kupuju popust, besplatan uzorak, napravljen u Kini
Upit
Srodni proizvodi